Home  
  Events Calendar  
  Benefit events  
  News  
  Photo Album  
  Video  
  Classes  
  Mailing list  
  Directory  
  Immigration info  
  About us  
  Contact Us  
  Media  
  Travel  
  My Visit  
 
 
energize
 
thrive market madara
 
 
bcen
 
 
 
 
 

     
  
Lets make the world a better place!


НЕКА ДА ПОМОГНЕМ НА ДВЕ ДЕЦА ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ МАЙКА СИ!

Името ми е Соня и безизходицата, в която се намирам ме принуждава да се обърна дори към непознати хора за помощ. Касае се за децата ми, 5 и 2 годишни, които от 5 месецът са държани принудително от баща им в неизвестност, извън Америка.

Предпочитам да ви спестя детайли от покъртителните жестокости, на които бях подложена от съпруга си, надявайки се да получи пълни родителски права над децата ни, по време на едномесечния ми принудителен престой в родината му.

През месец Януари 2011 като по чудо ми се отдаде моментна възможност, от която успях да се възползвам и избягах. Оказах се на улицата без всякакви средства само с паспорта и дрехите на гърба, като по принуда оставих двете си спящи момченца.

Искам да споделя и това, че злосторникът беше изтегли всички семейни средства и съвсем умишлено ме бе оставил без стотинка с цел да осуети евентуално бягство и борбата ми срещу него. Със завръщането си в Америка, веднага започнах работа, за да посрещна ежедневните си разноски и събера нужните пари. Потърсих съдействието на State Department, и National Center for Missing and Exploited Children и обявих малолетните си деца за изчезнали. Направих контакти с представител от конгреса Howard Berman, написах жалби и рапортувах престъплението, до сенатора Diane Feinstine и до президент Оbama. От офиса на президента препратиха апела ми за помощ до State Department.

Направих всичко, което бях инструктирана от горепосочените инстанции, за да помогна на децата си, но усилията ми са само частично резултатни.
Нямам никаква информация за здравословното и психическо състояние на изплашените ми до смърт деца. Баща им не им разрешава да говорят с мен, а за да не мога да открия местонахождението им, ги мести постоянно.

            По тази причина, ще трябва да замина обратно в страната, в която са децата ми и да се боря за тях, чрез юридическата система там.

            След като проучих всичко детайлно, установих, че за да назнача най-добрият адвокат там имам нужда от вашата помощ, за да успея да събера поне $35,000.

            Хората, с които контактувам тук, а и в България знаят, че през целия си живот съм работила неуморно и ме познават като сериозен и лоялен човек, който никога и по никакъв повод не е молил никой за помощ.

            Най-голямото ми безпокойство е, че от пет месеца двете ми момченца са в ръцете на мъж, който показва голяма психическа нестабилност и явна психоза. Като майка аз трябва, и ще направя всичко, за да взема обратно децата си, но това е абсолютно невъзможно без вашата помощ!!!

            Тези от вас, които предпочитат да изпратят чек, моля е-мейлвайте ми и аз ще ви дам домашният си адрес и истинското си име, незабавно.


ЗА ДАРЕНИЯ:

Paypal account:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=F2BZEBNGVCQAG

Благодаря Ви от сърце за толкова необходимата ми помощ! Никога няма да забравя подкрепата ви и молитвите, които отправяте за спасението на децата ми.

Гаранти:
1. Отец Николай, Свети Климент Църква Лос Анжелис, 323 428 1815
2. Ирена Александрова,  irena@megamogula.com
3. Христина Атанасова, chrisattop@hotmail.com
4. Рабай Хаим и Елейн Аса, rabbiasa01@roadrunner.com

 
Todor Ialamov

Vasil NenkovDavid Flashenberg

emona